www.painttech.eu

Container/unit nevelarm spuiten

Painttech Barendrecht levert schilder en spuitwerk voor afvalcontainer, transportcontainer en zeecontainers en units. Deze kunnen wij spuiten in de door u aangegeven (huisstijl) kleuren van uw bedrijf. De containers/ units worden door ons op een professionele wijze grondig gereinigd van vuil en roest zodat deze weer kunnen worden voorzien van een nieuwe watergedragen roestwerende primerlaag. Na deze behandeling brengen wij een beschermende sterke wg laklaag aan die de container/ units weer een volledige bescherming biedt.

Ook kunt u bij ons terecht voor het nevelarmspuiten van uw woning denk aan wanden/plafonds, bedrijfspandendak en gevelbeplating, betonwerken zoals viaducten en constructies.

En dit allemaal nevelarm.

Painttech Barendrecht beschikt over mobiele verwarmde spuit-apparatuur. Hierdoor kunnen wij ook bij u op locatie komen spuiten watergedragen en nevelarm. Zo bespaart u op transport en wij op het milieuIs u interesse gewekt en bent u op zoek naar een spuitbedrijf voor diversen spuitwerken?

Neem dan contact op met Painttech Barendrecht.

Verwarmd airless spuitwerk is een nevelarme snelle manier van het structuur en streeploos spuiten van uw wanden en plafond en overige objecten. Verwarmd airless spuiten kan in elke gewenste kleur. Door verwarmd te spuiten geeft het een goede dekking en is uw object/ ruimte binnen de kortste tijd weer gereed voor gebruik. Uw woning of bedrijfspand of object is in een zeer korte tijd klaar.

De verwarmde verf wordt met een druk van 90 tot 120 bar zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuit (tip)geperst. Door de hoge druk ontstaat er watergedragen verfnevel die uit de spuitopening komt. Dit wordt verwarmt en nevelarm op het object gespoten en heeft geen structuur en is geheel streeploos en geeft geen troep.

Waarom verwarmd airless spuiten

Verwarmd airless spuiten heeft de volgende voordelen:

  • Verwarmd airless spuiten heeft een goede dekking
  • Verwarmd airless spuiten is nevelarm
  • Bij het verwarmd airless spuiten heeft u geen rol strepen
  • U heeft bij het verwarmd airless spuiten geen aanzetten of baan vorming
  • Verwarmd airless spuiten is geheel structuur loos
  • Verwarmd airless spuitwerk is een stuk sneller dan traditioneel rollen
  • Verwarmd airless spuiten kan in iedere gewenste kleur
  • Uw gespoten object kan binnen de kortste tijd weer in gebruik genomen worden

Dak en gevelbekleding spuiten

Een bedrijfspand dat er goed en netjes bij staat geeft een goede indruk bij uw klanten. Het is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Voor het professioneel spuiten van uw dak en gevelbekleding van uw bedrijfspand moet u zijn bij Painttech Barendrecht

Gevelbeplating en dakbeplating dat is verkleurd door de weersinvloeden geeft aan dat het bedrijfspand nodig aan onderhoud toe is. De coating die is aangetast door de weersinvloeden kan niet voldoende bescherming meer bieden waardoor er corrosie aan de gevelbekleding kan ontstaan en deze lekkage kan veroorzaken wat later kan lijden tot een hoge kostenpost waarop u niet zit te wachten. Het vervangen van de gevelbeplating is een dure ingreep. Painttech Barendrecht kan uw bedrijfspand voorzien van een nieuwe coating die een uitstekende wering biedt tegen corrosie en uw bedrijfspand weer een mooi en verfraaid uiterlijk geeft. De primer en de coating die wij gebruiken kan direct over de bestaande beplating gespoten worden. Na het aanbrengen van de nieuwe coating aan de gevelbekleding is deze weer beschermt tegen alle weersinvloeden en gaat deze weer jaren mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de staat van onderhoud en de uitstraling van uw bedrijfspand.